Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren is iets wat wij wekelijks doen in een dag monteren wij de panelen op uw dak waarna u direct kunt genieten van een lagere energierekening. Alle kabels en apparatuur worden uiteraard esthetische weggewerkt. Wanneer u zelf zonnepanelen heeft besteld dan kunnen wij deze voor u monteren echter kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij de aankoop.

De onderdelen die we gebruiken bij een standaard installatie zijn uiteraard de zonnenpanelen, de omvormer, draagstructuur, bekabeling en kleine materialen.

Wij stoppen niet tot het perfect is.
Ondek onze service

Wij stoppen niet tot het perfect is.

Tijdens deze afspraak bekijken we samen de mogelijkheden om uw huis te voorzien van zonnepanelen. Wat voor panelen passen het beste bij uw situatie?

Bereid jezelf en de ruimtes waar wij bij moeten goed voor, zorg dat alles zo veel mogelijk vrij toegankelijk is en de aansluitwaardes in de meterkast goed zijn.

Voordat u kunt profiteren van de zonnepanelen moeten ze uiteraard geïnstalleerd worden op je dak. Wij kunnen dit meestal binnen één dag voor u verzorgen daardoor kunt u snel profiteren van uw zelf opgewekte energie.

Na de installatie zijn wij uiteraard ook nog gewoon beschikbaar om eventuele problemen op de te lossen. Onze servicemonteur is altijd wel in de buurt!

Contact
Wilt u meer informatie

Contact

Vragen over wat wij voor u kunnen doen? Laat een bericht achter en we zullen zo snel mogelijk reageren.