Ventilatie

Uiteraard is ventilatie van groot belang voor de luchtkwaliteit. Moderne huizen en gebouwen zijn goed geïsoleerd, waardoor ventilatie heel belangrijk is. In onder andere woningen, scholen, hotels, ziekenhuizen en openbare gebouwen is frisse lucht onmisbaar. RETROVIT heeft voor iedere ruimte een passende oplossing.

Ventilatiesystemen, hoe en waarom?

Mensen hebben ongeveer 20 m3 verse lucht per uur nodig, een slechte luchtkwaliteit kan gevolgen hebben voor de gezondheid van zijn gebruikers. Dit is helemaal het geval wanneer de gebruikers van de ruimte een aandoening aan hun luchtwegen hebben. Een automatisch ventilatiesysteem zal uw ruimte voorzien van verse lucht.

Ventilatiesystemen

Er bestaan twee soorten ventilatiesystemen de centrale ventilatie en de decentrale ventilatie. Bij centraleventialtie worden verschillende ruimtes vanuit één centrale ventilatie-unit geregeld. Een decentrale ventilatie is zoals de naam al aangeeft losse complete units, ze worden vaak gebruikt wanneer er weinig ruimte is voor ventilatiekanalen. 

Prijzen en technische specificaties van ventilatiesystemen

Iedere locatie heeft een andere benadering nodig, ook heeft een ieder andere wensen. Om een juiste prijsindicatie te kunnen geven, komen wij graag langs om een en ander met u te bespreken. Via onze contactpagina kunt u uw vraag alvast stellen.

Contact
Wilt u meer informatie

Contact

Vragen over wat wij voor u kunnen doen? Laat een bericht achter en we zullen zo snel mogelijk reageren.