Met een RETROVIT Smart Home kan ons systeem u vele handelingen uit handen nemen. Buiten dat het rekening houdt met de tijd kan het ook afhankelijk van het seizoen beslissingen voor u nemen, hierdoor kunt u meer tijd besteden aan de leuke dingen in het leven.

Wat is een Smart Home?

Een Smart Home is er in vele varianten en er zijn ook vele oplossingen. Bij ons werken we niet met ingewikkelde bedieningspanelen om bijvoorbeeld uw verlichting te schakelen. Ons systeem weet zelf wat het moet doen en voert jaarlijks vele duizenden handelingen voor u en uw gezin uit. Zo kan het zorgen voor de verwarming, de zonwering, de verlichting en nog veel meer.

EenvoudigsteĀ bediening

In tegenstelling tot andere leveranciers staat bij RETROVIT woonautomatisering centraal. Uw woning denkt zo veel mogelijk met u mee en maakt daardoor tijd vrij om andere dingen te doen. Uiteraard kunt u altijd met een druk op de knop van b.v. uw smartphone een lopende of komende actie veranderen.

Veilige nachten

Wanneer iedereen lekker slaapt houdt uw Smart Home een oogje in het zeil. Het systeem beschermt met camera’s en bewegingsmelders tegen inbrekers het slaat alarm wanneer er nood is. We kunnen uw huis ook voorzien van sensoren die detecteren wanneer er waterlekken zijn en sensoren die melding geven bij rook ontwikkeling.

Bespaar energie

Met een RETROVIT Smart Home oplossing kan u aardig wat energie besparen. Zo kunnen we in kamers die niet gebruikt worden de temperatuur verlagen, verlichting uitschakelen of iets simpels als de muziek uitzetten. Ook is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van uw zonnepanelen en bijvoorbeeld de wasmachine aan te laten gaan wanneer de zon schijnt.

Bent u ook klaar om uw smart home project door te spreken?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken hoe slim wij uw woning kunnen maken.