Met goede klimaatbeheersing heeft grote invloed op de het leefcomfort in uw woning en daarmee ook het welzijn, gezondheid en daarmee de prestaties van de bewoners.

Kamer specifieke klimaatregeling

Het binnenklimaat heeft zoals gezegd veel invloed op ons dagelijks leven, het is daarom belangrijk om dit goed te regelen met één van onze klimaatbeheersings oplossingen. Of u uw huiskamer nou op 20 graden wilt houden of uw slaapkamer op een comfortabele 18 graden. Dankzij de ruimteregeling kunt u overal genieten van een passende temperatuur en dat kan ons Smart Home systeem zonder uw interactie.

Past zichzelf aan

Uw verwarmingsregeling leert wanneer uw verwarming moet worden aangestuurd om op een bepaalde tijd de gewenste temeratuur te bereiken. Het enige dat u hoeft te doen is aan te geven is op welke temperatuur u een kamer wilt hebben wanneer u deze gebruikt.

Slimme sturing van de ventilatie

Buiten de temperatuur is voldoende frisse lucht ook essentieel voor uw welzijn. Voor uw huis maar zeker ook in kantoor- en bedrijfsgebouwen is een intelligente ventilatieregeling van groot belang. Onze klimaatregeling past zich aan aan uw behoefte en voorziet uw ruimte tevens van voldoende frisse lucht.

Niet zichtbare airco

Niet zichtbare airco systemen zijn geschikt voor het koelen en verwarmen van bestaande ruimtes, bij een “invisible airco” wordt er geen gebruik gemaakt van een buiten condensator.  Met een Niet Zichtbare Airco blijft uw wooncomfort tijdense de warmere maanden behouden. De niet zichtbare airco is eenvoudig te integreren in bijvoorbeeld een technische ruimte of in de ruimte waar de wasmachine / cv installatie is opgesteld.